Sofia/Kässä Kirppu

Kässä Kirpun takana

Ensimmäinen viikko takana verkkokaupan avaamisesta. Saamamme tuki ja kiinnostus ovat ylittäneet villeimmät odotukset. Nyt vain yritetään pitää jalat maassa ja pää pilvissä, jotta töitä jaksetaan painaa samaan malliin. Kiitos ihan jokaiselle teistä!

Lisäilin kauppaan lankoja ja aloin pohtia, että olisi hyvä esitellä meitä ja kertoa hieman, mistä Kässä Kirppu on saanut alkunsa.

Hyvin lyhyesti esiteltynä Kässä Kirpun takana olemme me: Sofia ja Toni. Kirpun tarina lähti Sofian ideasta ja innostuksesta käsitöihin. Toni on tuonut mukanaan tietoteknisen osaamisen. Tärkeintä tiimissämme on ideoiden pallottelu, keskustelu ja keskinäinen tuki ja kannustus.

Tätä blogia tulee pääsääntöisesti kirjoittamaan minä, Sofia, mutta ehkä saan joskus houkuteltua Tonin sanomaan sanasen…

Sofia ja idea Kässä Kirppuun

Olen käsitöitä rakastava uusioperheen äiti, jonka arjen rutiinien ja terveydenhoitajan työn vastapainona toimivat ihanat langat, kankaat ja käsityöt (välillä vähän liikaakin, jos mieheltä kysytään).

Oma käsityö innostukseni alkoi esikoiseni syntymän jälkeen. Se on ainoastaan kasvanut ja kehittynyt sen jälkeen. Kokeilinpa toiminimiompeluakin jonkin aikaa! Suurin innostukseni lähde ja motivaationi ylläpitäjä on ollut aktiiviset käsityöihmiset ja ryhmät. Käsityöryhmien henki on ehdottomasti aina kaikkia kannustava ja opettava, toisten taitoja ihaillaan ja oppeja jaetaan pihtaamatta. Yhteisö on jotain, jossa tunnen olevani kotonani, vaikka en olisi johonkin aikaan ollut aktiivinen tai saanut mitään aikaiseksi.

Uusperheen arkea yhteisen katon alla on reilu vuosi ja tilaa liian vähän. Uusi yhteinen koti on hakusessa ja vanha pitäisi saada myytyä… Mutta se kaikki tavara! Saimme käyttöömme varaston ja suurin osa sinne viedystä tavarasta oli minun käsityötarvikkeitani!!! Erityisesti lankoja ja kankaita… MITEN SE ON MAHDOLLISTA?!? Lopputulemana kuitenkin ymmärsin, että jos haluamme saada asunnon esittelykuntoon tulisi nurkkia saada tyhjennettyä.

Vaatehuoneen ylähyllyn näkymä - kankaita ja lankoja oli ihan kaikkialla.
Ihan liikaa!

Pienet, rikkinäiset tai käyttämättä jääneet vaatteet sai helposti pois joko kierrätykseen tai erilaisille kirpputoreille… Joko hoidat kaiken itse tai annat provikkaa vastaan muiden hoitaa tuotteiden esillepanon ja myyntityön. Minusta ei tuntunut luontevalta omia käsityötarvikkeitani viedä tavalliselle kirppikselle. Toivoin, että joku yhtä innokas löytäisi ne juuri käsitöille suunnatun palvelun kautta… Facebookissa on ryhmiä joissa käsityötarvikkeita myydään, mutta useimmat on suunnattu vain tietyntyyppisille tavaroille esim. kankaille. Eikö todella löydy käsityökirpputoria? 

Muutaman viikon pohdinnan jälkeen päätin kokeilla olisiko tällaiseen käsityökirppikseen kiinnostusta. Minulla on tietämystä käsityötarvikkeista ja miehellä teknistä osaamista. Ja tässä sitä ollaan... verkkokauppa on avattu! Heti ensimmäisistä päivistä lähtien olen saanut valtavasti positiivista palautetta. Edelleen kovasti luotan siihen käsityöihmisten ryhmään, joilta olen jo tähän mennessä saanut niin paljon. Toivoen, että voin myös teille kaikille luoda jotain uutta ja tarpeellista kera hyvän palvelun. Iloisena jo tähän mennessä saamastani tuesta ja avusta suunnittelen hieman yllätyksiä teillekin. Avajaisia vietetään viikon kuluttua, olethan siis kuulolla😉

-Sofia 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.