Kässä Kirput

Kässä Kirpun takana olemme me eli Sofia ja Toni.

Hyvin lyhyesti esiteltynä perustamamme Kässä Kirppu on Suomen tiettävästi ensimmäinen käsityötarvikkeiden nettikirppis. 

Kässä Kirpun syntytarina

Uusperheen arkea yhteisen katon alla tuli reilu vuosi täyteen ja tilaa oli kahden makuuhuoneen kodissa aivan liian vähän kahdelle aikuiselle ja neljälle lapselle! 

Uusi yhteinen koti oli hakusessa ja vanha piti saada myytyä… Mutta se kaikki tavara! Saimme käyttöömme varaston ja suurin osa sinne viedystä tavarasta oli minun käsityötarvikkeitani!!! Erityisesti lankoja ja kankaita… MITEN SE ON MAHDOLLISTA?!? Lopputulemana kuitenkin ymmärsin, että jos haluamme saada asunnon esittelykuntoon tulisi nurkkia saada tyhjennettyä.

 

Pienet tai käyttämättä jääneet vaatteet sai helposti pois joko kierrätykseen tai erilaisille kirpputoreille… Minusta ei tuntunut luontevalta omia käsityötarvikkeitani viedä tavalliselle kirppikselle. Toivoin, että joku yhtä innokas löytäisi ne juuri käsitöille suunnatun palvelun kautta. Facebookissa on ryhmiä joissa käsityötarvikkeita myydään, mutta useimmat on suunnattu vain tietyntyyppisille tavaroille esim. kankaille. Ja niissä myyminen tuntui vaivalloiselta. Eikö todella löydy käsityökirpputoria? 

Muutaman viikon pohdinnan jälkeen päätin kokeilla olisiko tällaiseen käsityökirppikseen kiinnostusta. Olihan minulla tietämystä käsityötarvikkeista ja miehellä teknistä osaamista. Ja tässä sitä ollaan... verkkokauppa on avattu! Heti ensimmäisistä päivistä lähtien olen saanut valtavasti positiivista palautetta. Kaikki nuo omat kankaat ja langat on myyty ja vain KAHDEKSAN kuukautta avajaisten jälkeen jätin terveydenhoitajan työn taakseni ja aloin työskennellä ainoastaan Kässä Kirpussa.

Edelleen kovasti luotan siihen käsityöihmisten ryhmään, joilta olen jo tähän mennessä saanut niin paljon. Toivoen, että voin myös teille kaikille luoda jotain uutta ja tarpeellista kera hyvän palvelun. Iloisena jo tähän mennessä saamastani tuesta ja avusta suunnittelen tulevaisuutta Kässä Kirpussa.

Kuulemme mielellämme kaikenlaista palautetta ja tietysti vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Voit laittaa suoraan sähköpostia osoitteeseen
asiakaspalvelu@kassakirppu.fi tai täyttää oheisen lomakkeen.

Odotamme innolla palautettasi! 😊

Ota yhteyttä