Etsitkö edullisia tuotteita?

Alelaarista löytyy jatkuvasti satoja tuotteita -20% ja -40% alennuksella

Jos sinua kiinnostaa tietää tarkemmin Kässä Kirpun toiminnasta niin voit jatkaa lukemista😁

Mikä Kässä Kirppu on?

Saamme teiltä asiakkailta toisinaan kiinnostuneita kyselyitä, että mikä tää Kässä Kirppu oikeen on ja miten tää toimii? Ohessa hieman selvennystä näihin kysymyksiin:)

Kässä Kirppu on käsityötarvikkeiden nettikirppis eli kaikki myymämme tuotteet ovat teidän käsityöläisten omia tarpeettomaksi jääneitä tuotteita. Käsityötarvikkeet, kuten kankaat ja langat, eivät ole pääsääntöisesti uudelleen käytettäviä vaan ne ovat esim. vaatteiden valmistusmateriaaleja. Tästä syystä tuotteemme ovat siis kierrätettyjä, mutta käyttämättömiä. Eikös olekin loistava yhdistelmä! 🤩

Katso kaikki tuotteet

Miksi Kässä Kirppu?

Mutta mitä uutta ja ihmeellistä Kässä Kirppu nyt sitten on? Onhan omien tuotteiden myyntiä varten olemassa lukuisia Facebook-ryhmiä tai vastaavia yhteisöjä. Vaikka nämä ovatkin loistavia keinoja myydä omia tarpeettomaksi jääneitä käsityötarvikkeita ja materiaaleja, joutuu myyjä usein näkemään kohtuuttoman paljon vaivaa. Alla syitä, miksi myynti ja ostaminen Kässä Kirpussa vain on parempi vaihtoehto.

 • Helppous

  Ei alustavia varauksia, hintatarjouksia, kysymyksiin vastaamista, maksujen sopimista, tuotteiden kuvaamista, yhteystietojen vaihtamista, lähetysten pakkaamista, lähetysten lähettämistä... Ostajan kannalta on ihanaa, että tuote menee sen ensimmäisenä ostaneelle!

 • Yksityisyys

  Kaikki eivät välttämättä halua myydä tuotteita omalla nimellään. Kässä Kirpun kautta voit myydä täysin anonyymisti eikä nimeäsi näytetä missään ellet niin halua.

 • Maksamisen turvallisuus

  Kässä Kirpussa maksaminen on turvallista ja käytössäsi on kaikki yleisimmät maksutavat (mm. verkkopankit, korttimaksut, MobilePay). Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia maksuista lainkaan!

 • Laaja asiakaskunta

  Sinun ei tarvitse huolehtia tuotteidesi markkinoinnista vaan me hoidamme sen! Käytämme useita markkinointi- ja mainoskanavia tavoittamaan juuri oikeanlaisen yleisön ja kasvamme jatkuvasti!

Oletko etsimässä aarteita?

Kässä Kirpussa ostaminen on helppoa! Verkkokauppamme toimii aivan kuten kaikki muutkin verkkokaupat. Löydät itseäsi kiinnostavia tuotteita, lisäät ne ostoskoriin ja maksat kassalla. Meillä maksaminen on turvallista ja käytössäsi on kaikki yleisimmät maksutavat (mm. verkkopankit, korttimaksut, MobilePay).

Kun ostat Kässä Kirpusta tuotteita sinun ei tarvitse huolehtia ostatko yhden vai usean myyjän tuotteita. Me toimitamme sinulle kaikki tuotteet yhdessä paketissa ja tietysti yhdellä postimaksulla😄

Meillä myyjien tuotteet menevät aina tietyn ajan jälkeen automaattisesti alennukseen, joten edullisia tuotteita löytyy jatkuvasti. Voit aloittaa aarteiden etsinnän vaikka Alelaarista tai katsoa Kaikki tuotteet.

Alelaariin

Vai haluatko myydä omia tuotteitasi?

Jos haluat myydä omia käsityötarvikkeita Kässä Kirpun verkkokaupassa on sinulla kaksi vaihtoehtoa: Kässä Kirppu myy TAI Myyn itse.

Helpoimmillaan sinun tulee vain lähettää tuotteesi meille ja seurata myyntiä! 😄 Katso tarkemmat ohjeet Myyjäksi -sivulta.

Katso myyjän tuotteiden matka verkkokauppaan

Kysyttävää tai kommentteja? - Ota yhteyttä