Kantisohjelma starttaa 2023!

Kantisohjelma starttaa 2023!

Kässä Kirpulla alkaa olla jo aika paljon ns. vakioasiakkaita. On aivan upeaa huomata, että palvelusta on pidetty ja palaatte yhä uudelleen etsimään ja löytämään aarteita. Olemme jo jonkin aikaa miettineet, että miten hyödyntäisimme kanta-asiakkaistamme saatavan voimavaran ja samalla antaisimme jotain takaisin juuri teille palaaville asiakkaille. Ohessa hieman Kässä Kirppujen pohdintaa kantisohjelman perustamisen taustalta. Ole rohkeasti yhteydessä tai kommentoi julkaisua mikäli haluat kertoa mielipiteesi kanta-asiakasohjelmasta.

Kanta-asiakkuus on aina kahden kauppaa

Erilaiset kantisohjelmat ovat varmasti meille kaikille tuttuja vähintäänkin kauppaketjujen bonus- etukorttien kautta. Kanta-asiakkuudessa tehdään yleensä vaihtokauppaa jonka tarkoitus olisi miellyttää molempia osapuolia. Kaikille se ei tietenkään sovi ja palvelemme luonnollisesti kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti.

Vaihtokauppa

Kässä Kirpun tarjoamassa vaihtokaupassa me saamme tutun, uskollisen asiakkaan, joka ei putoa kyydistä heti ensimmäisten töyssyjen jälkeen, vaan pysyy matkassa ja uskaltaa kertoa meille milloin on onnistuttu ja mitä tulisi parantaa. Saamme siis palaavia asiakkaita ja toivottavasti myös kuulemme heidän mielipiteitään.

Sinä puolestaan saat vastalahjaksi niin hyvää palvelua kuin vain suinkin pystymme antamaan ja siihen päälle vielä hieman erikoistarjouksia ja etuja.

Helppous, yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys

Kun lähdimme tutkimaan mahdollisia kanta-asiakkuusohjelmia tuli vastaan kaikenlaisia pisteiden keräysohjelmia. Näissä asiakasta usein pyydettiin tekemään jos jonkinmoisia sirkustemppuja kerätäkseen pisteitä joita sitten voi hyödyntää rahana kun tekee tilauksia. Tämä tuntui meistä jotenkin keinotekoiselta ja monimutkaiselta.

Kässä Kirpun asiakasetuohjelma pyrkii olemaan helppo, yksinkertainen ja selkeä. Oletko sinä Kirppu, Kanta-Kirppu vai VIP-Kirppu?

Täältä löydät ohjeet kolmiportaiseen asiakasetuohjelmaamme.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.