Yhteistyö Kässä Kirpun kanssa

Kässä Kirppu on tuore yritys, mutta olemme saaneet heti alusta saakka valtavasti positiivista palautetta, sekä paljon uusia tyytyväisiä asiakkaita. Olemme miettineet Kässä Kirpun tulevaisuuden suunnitelmia ja haluaisimme tarjota nykyisen kirppis toiminnan lisäksi muitakin palveluita käsityöyhteisölle. Katso oheisten otsikoiden alta voisitko sinä olla uusi yhteistyökumppanimme.

Suunnitteletko käsityöohjeita?

Teimme marraskuussa 2021 asiakaskyselyn jossa kävi ilmi, että erilaiset ompelukaavat ja neuleohjeet kiinnostaisivat asiakaskuntaamme erityisen paljon. Ja mikä sen helpompaa asiakkaalle olisikaan, kuin saada samasta paikasta sekä ohjeet että materiaalit?

Toivomme teistä upeista käsityön taitajista yhteistyökumppaneita. Olet sitten kokenut ohjeen tekijä tai vielä aloittelija, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Kässä Kirppu on loistava myyntipaikka kaikenlaisille ohjeille, mutta erityisesti kierrätykseen ja jämätarvikkeiden käyttöön erikoistuneet ohjeet kiinnostavat meitä ja asiakkaitamme. Kässä Kirppu antaa loistavan tilaisuuden suunnittelijalle saada lisää näkyvyyttä ja myyntiä. 

Tarvikkeiden tuottajat ja myyjät

Asiakaskyselymme antaa viitteitä siihen suuntaan, että yli puolet asiakkaistamme toivoisi löytävänsä samasta paikasta sekä käytettyjä että uusia tuotteita. Tämän vuoksi olisimme kiinnostuneita laajentamaan tuotevalikoimaamme myös uusien tuotteiden puolelle, joten olethan rohkeasti yhteydessä! Otamme myyntiin myös erien loppuja.

Muut yhteistyökumppanit

Kässä Kirpun sydämessä on käsityöyhteisö ja sieltä saamamme kannustus sekä palaute. Meillä on ollut oikein onnistuneita yhteistyökuvioita somessa ja toivomme löytävämme saman henkisiä yhteistyökumppaneita lisää! 

Jos sinulla on muita ideoita yhteistyökuvioiden suhteen niin olethan rohkeasti yhteydessä meihin. Voit laittaa viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@kassakirppu.fi ja lupaamme vastata.