Kässä Kirppu 1-vee!

Kässä Kirppu 1-vee!

Verkkokauppamme avaamisesta ja ensimmäisestä tilauksesta on kulunut tasan vuosi. Aika on mennyt hurjan nopeasti! Olemme oppineet paljon ja kauppakin on kehittynyt vähintään taaperon tasolle.

 

Kaikista upeinta olette kuitenkin olleet te, ihanat asiakkaamme! Olemme saaneet paljon kannustusta, sekä rakentavia kommentteja, joista on ollut valtavasti apua oppimisessa ja kehityksessä. Kanta-asiakkaita Kässä Kirpulta löytyy jo paljon ja muutamiin teistä olemme saaneet tutustua lähemminkin. Sofia on päässyt keskustelemaan käsitöistä ja oppimaan uusia tekniikoita ja Toni on imenyt kiitettävästi perustietoa kankaista, langoista, tarvikkeista ja käsitöistä yleisesti.

Tilauksia meille on kuluneen vuoden aikana tullut melkein 1000! Kässä Kirpun kautta ostettujen tuotteiden määrä jää vain arvailuksi, mutta suurimmissa tilauksissa on ollut liki 100 yksittäistä tuotetta!!! Ja onhan meillä lähtenyt muutama erikoistilaus aina Japaniin saakka. Meidän omaa päätä nämä saavutukset ainakin huimaa.

Synttäreiden alla pystyimme toteuttamaan yhden teidän toiveistanne. Viime vuonna toteutetun kyselyn ja asiakaspalautteiden perusteella tuomme kauppaan myyntiin kierrätettyjen tuotteiden lisäksi myös uusia lankoja. Lankoja valitessamme olemme tietysti ottaneet huomioon niiden ekologisuuden Kässä Kirpun arvojen mukaisesti. 

Tällä hetkellä kaupasta löytyy kahta uutta ekologista lankaa: Tukuwoolin upeita suomenlampaan villasta valmistettuja lankoja sekä Nordic Yarnin osittain kierrätetystä kashmirista valmistettuja lankoja. 

Kuulisimme mielellämme, mitä teillä on jäänyt Kässä Kirpusta mieleen ja mitä ajatuksia uutuuslankamme herättävä?

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.