Kehityksen paikka

Kehityksen paikka

Syksy on näyttänyt voimansa meillekin Kässä Kirpussa!

Kuten jokaisen lapsiperheen arjessa, meilläkin alkoi syksyllä lomien jälkeen koulut, päiväkodit, työt ja harrastukset. Näiden lisäksi sairastettiin useampi viikko putkeen… Myimme myös kotimme ja ostimme uuden. Muutto tapahtuu noin kolmen viikon päästä ja silloin joudumme pitämään muutaman päivän tauon kirppuilusta. Muutto on aina stressaavaa pakkaamisineen, järjestelyineen ja siivoamisineen… Olen kuitenkin kovin innoissani, koska samalla saamme paremmat tilat myös Kässä Kirpulle! Varastotila lisääntyy, saamme paremman kuvauspaikan ja pakkauspöydän! Toivottavasti nämä muutokset näkyvät asiakkaille asti.

 

Olohuoneen pöytä näyttää tällä hetkellä tältä ja kertoo arjesta oman tarinansa: aina käsitöitä, lukemista, särkylääkettä, karkkia, bepanthenia… Ja paljon kaikkea sekalaista.

 

Kässä Kirppu on ollut tämän syksyn uusi asia meidän arjessamme. Meillä on paljon ajatuksia ja ideoita. Paljon myös oppimista. Haluamme kehittää toimintaa ja jakaa elämäämme teille. Arki on kuitenkin ajoittain suorastaan iskenyt tajun kankaalle. Pääsemme toteuttamaan suunnitelmiamme hitaammalla tahdilla, kuin haluaisimme.

Olemme iloksemme saaneet käsityöihmisten yhteisöltä ihanaa ja kannustavaa tukea niin tilauksina kuin vinkkien muodossa. Kaupassa on teidänkin aloitteesta tapahtunut pikkuhiljaa kaikenlaista :) 

Julkaisimme uuden kauniin ulkoasun kauppaan ja teimme myös pieniä käytännön parannuksia toiveidenne perusteella (lisäsimme esimerkiksi myyntiyksikön ja muita selventäviä tietoja tuotekuvauksen yhteyteen). Lisäksi olemme kehittäneet ja testanneet täysin uutta myyjäportaalia, jossa Kässä Kirpun upeiden myyjien on helpompaa lisätä tuotteita ja seurata myynnin edistymistä! 

Auta meitä kehittymään!

Lopuksi toivoisimme, että kävisit osallistumassa lyhyeen kyselyyn. Auttaisit meitä kehittymään paremmaksi ja panostamaan niihin juttuihin, joita kaipaat Kirpussa.

Kaikille kyselyyn osallistuneille luvassa palkkio, joka selviää kyselyn lopussa. Lisäksi vastaajat osallistuvat 50€ lahjakortin arvontaan!

 -Sofia

Takaisin blogiin

1 kommentti

Eka kässäkirppis tilaus tehty :)
Kiitos, että ootte olemassa siellä ja kiitos tosi paljon tälläisesta ideasta kuin kässä kirppis! Ihan mahtavaa!
Onnea myös uuteen kotiinne :) joka on varmasti mukava, uusi asia pienen paineenkin alla, koska uudessa kodissa on aina uudet kujeet, uusine tarinoineen.
Joulun odotusta myös kaikille kässäkirppisläisille täältä pohjosesta!

Tarja Haapasaari

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.