Kiitos syyskuu!

Kiitos syyskuu!

Ihanan kesän jälkeen elokuu meni totutellessa taas syksyn arjen rytmiin. Syyskuussa mentiinkin jo vanhalla rutiinilla.

Meillä lapsilla on harrastuksia melkein joka ilta ja rauhalliset perheillat ovat harvassa. Itse on onneksi päässyt myös liikkumaan syksyn myötä, mikä auttaa jaksamaan arjessa. Vietimme myös äitini syntymäpäiviä upeissa Teijon maisemissa ja hurjan hienosti myös meidän viisivuotiaan serkuksetkin jaksoi luontopolkuja tallata.

Lisäksi olen ehtinyt tehdä käsitöitä paljon enemmän kuin koko Kirpun olemassa olon aikana! Se on tuntuntun oikein hyvältä. Pikku hiljaa alkaa olla mielessä jo joulu ja siihen liittyvät käsityöt... 

Kirpun osalta olemme paljon pohtineen tuotteiden lisäystä ja ainakin tähän mennessä olemme saaneet vain hyvää palautetta aloitetuista tuotteiden lisäyspäivistä. Ja lisäyspäivät ovat meillekin näkyneet hurjina määrinä tilauksia ja asiakkaita. Ihanaa, kun töitä riittää 💕

Lisäksi haluamme kehittää myyjä -palveluitamme. Siihen liittyen olemmekin pyytäneet teiltä vastauksia SYYSKYSELYSSÄ. Kysely on auki koko tämän kuun ja kaikien osallistujen kesken arvomme yhden Kässä Kirppu myy -palvelun (myyntiehdot pätevät).

Kiitos, jos ehdit täyttää kyselyn! Miten sun syksy on lähtenyt käyntiin? Onko syksy tuonut uusia käsitöitä puikoille, koululle tai neulan alle?

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.