Sadas tilaus ja oikein ihanaa joulunaikaa! 

Sadas tilaus ja oikein ihanaa joulunaikaa! 

Voimalauseet ovat salainen paheeni! Niistä saa aina inspistä ja voimaa, mutta hieman niitä häpeilen... Aina ajoittain jotkut unelmat toteutuvat. Kaikkea tehtyä työtä unohtamatta käy se välillä suorastaan huomaamatta 😉

Sain idean Kässä Kirppuun viime kesänä. Idea tuotti pientä kivaa kuplintaa vatsassa ja ajatuksen, että ainakin itse voisin tällaista palvelua käyttää (ja olen käyttänytkin). Villeimmissä unelmissakaan en kuitenkaan ajatellut, että Kässä Kirppu olisi vuoden lopussa saanut niin paljon huomiota. Upeita myyjiä, jotka haluavat tehdä tilaa kotiinsa ja ihania asiakkaita, jotka tekevät löytöjä. Eniten mieltä on lämmittänyt se, että meillä on useita palaavia asiakkaita! Muutamat myyjämistämme ovat todenneet Kässä Kirpun myyjä -palvelun niin hyvin toimivaksi, että ovat lähettäneet meille uuden erän myytäväksi ennen kuin kaikki vanhat ovat ehtineet mennä kaupaksi. Meiltä löytyy myös paljon palaavia ostavia asiakkaita, jotka ovat tilanneet uudelleen lankoja, kankaita tai tarvikkeita. Timanttina ne jotka ovat sekä myyneet että tilanneet muiden myymiä tuotteita.

Ja todellista totta oli se, että saimme SADANNEN tilauksemme! Olimme siitä niin innoissamme, että sujautimme tilaajalle pienen yllätyksen pakettiin mukaan 😍 Mulla meni vielä siitä vähän yli ja sujautin joulutervehdyksen muutamaan muuhunkin pakettiin, Tonin pyöritellessä silmiä vieressä 😅 Mutta niin se meillä menee… Kumpikin täydennetään toisiamme ja tasoitetaan toisen äärimmäisyyksiä!

Saimme kyselyn loppuun ja arvonta tuli suoritettua! Ilmoitimme arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti. Kaikille osallistuneille iso kiitos!!! Palaamme kyselyn tuloksiin alkuvuodesta ihan omassa kirjoituksessa ja ilmoitamme tuloksista myös uutiskirjeessä.

Uutiskirje on ollut vielä hieman kehityksen alla, mutta olemme viime viikot tehneet hommia myös sillä saralla ja pyrimme aktivoitumaan paremmin heti alkuvuodesta. Lähetämme uutiskirjeen tilaajille lyhyen Tervetuloa -sarjan, jonka tarkoituksena olisi kertoa kaikille meistä kiinnostuneille hieman Kässä Kirpun taustoja, sekä perusteita siitä miten myyminen ja ostaminen meillä toimii. Toki meiltä on paljon kyselty, että voisimmeko ilmoittaa myös uusista tuotelisäyksistä sähköpostitse ja eiköhän siihenkin keinot keksitä 😉

Jokainen uusi asiakas tai uusi seuraaja instassa ja facessa lämmittävät kivasti. Ainoa haikeutta aiheuttava asia Kässä Kirpussa on siihen käytettävän ajan vähyys. Meillä molemmilla on päivätyö ja teemme Kässä Kirppua siinä ohessa… Haaveena siintää ajatus siitä, että tätä saisi tehdä enemmän! 

Mä olen omien tyttöjeni kanssa joululomalla mökillä sukulaisten kanssa. Ajattelin, että ei paljoa Kirppu hommia tulisi tehtyä, kone kuitenkin lähti mukaan. Ja niin aattoiltanakin tuli lisäiltyä uusia tuotteita kauppaan. Siinä on jotain rauhoittavaa kun saa tehdä työtä, josta pitää ja täysin omilla ehdoilla. Ei niitä tuotteita ollut pakko juuri tänä iltana lisätä! Viestittelin Tonille vielä, mitä on tehty ja vastauksena tulee, että kotona on kuvattu tuotteita ja kohta seuraavankin myyjän tuotteet ovat minun viimeistelyäni vaille valmiita lisättäviksi 😂

Kässä Kirppu toivottaa teille kaikille oikein hyvää joulua 💖 Toivottavasti teillä on aikaa tehdä juuri sitä, mitä mieli tekee!

Takaisin blogiin

1 kommentti

Aion vastakin lähettää lankoja!

SusannaK

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.