Tuotteiden suodatus helpottaa löytämään etsimäsi tuotteet

Tuotteiden suodatus helpottaa löytämään etsimäsi tuotteet

Suuret tuotekokoelmat vaikeuttavat löytämistä

Kässä Kirpun verkkokauppa on hieman erilainen kuin ns. tavalliset verkkokaupat. Meillä lähes kaikkia tuotteita on vain yksittäisiä kappaleita ja sen vuoksi tuotteita myös lisätään jatkuvasti ja nopeaan tahtiin.

Nopean lisäystahdin vuoksi tuotteita ei ole mahdollista kategorisoida kovin tarkasti ja jotkin tuotekokoelmat (esim. Uudet tuotteet, Alelaari) kasvavat satojen tuotteiden suuruisiksi. Tällöin tuotteiden joukosta on vaikea löytää sitä mitä etsii... varsinkin kun on kiire ja muutkin saattavat metsästää juuri samoja aarteita😬

Tuotteiden suodattaminen auttaa löytämistä

Kaikissa kokoelmissa (esim. Uudet tuotteet, Alelaari) on mahdollista suodattaa tuotteita eri ominaisuuksien perusteella. Ohessa kuva suodattimista tämän ohjeen kirjoittamisen hetkellä.

Kaikki verkkokaupan suodattimet

Mobiililaitteella suodattimet löytyvät tuotelistauksen yläosasta kohdasta Suodatus ja lajittelu

Kaikki suodattimet mobiili

 

Yksi hyödyllisimmistä suodattimista on Saatavuus tieto. Tällä tavalla saat listalta pois kaikki loppuunmyydyt tuotteet ja helpotat selaamista huomattavasti. Tällä tavalla ei jää myöskään harmittamaan ne löydöt, jotka karkasi omista käsistä😄

Saatavuus suodatin

Loppuunmyytyjä tuotteita on listoilla toisinaan paljonkin (tuotteet poistuvat listoilta automaattisesti 5 päivän kuluessa).

Muut hyödylliset suodattimet

Suodattimista on hyvä tietää, että niiden sisältö muuttuu sen mukaan mitä tuotteita kyseisessä listauksessa on. Jos listauksessa ei ole esim. lainkaan lankoja ei Tuotetyyppi suodattimen alta löydy mitään lankatyyppejä. Toinen hyvä esimerkki on Lehden nimi suodatin. Jos valitsemasi listaus (esim. Kaikki kankaat) ei sisällä yhtään lehteä poistuu koko suodatin näkyvistä.

Tuotetyyppi - Jokainen tuote on merkitty yhden tuotetyypin alle (esim. Flanellit, Resorit, Alpakkalangat). Voit valita useita tuotetyyppejä ja täten rajata pois sellaiset, jotka eivät sinua kiinnosta.

tuotetyyppi suodatin

Huomasitko, että tuotetyypin perässä oleva luku kertoo kuinka monta tuotetta kaupasta löytyy.

Lehden nimi - Kässä Kirpussa on kirjoittamisen hetkellä noin 300 lehteä myynnissä. Niiden selaaminen ja löytäminen saattaa olla tuskastuttavaa. Lehden nimi suodattimen avulla voit etsiä vain tiettyjä lehtiä ja rajata ylimääräiset pois.

lehden nimi suodatin

Kankaan leveys, Kankaan pituus - Näillä suodattimilla voit helposti rajata pois liian pienet (tai liian suuret) kankaat ja löytää helpommin tarpeisiisi sopivan kokoisen kankaan.

kankaan pituus suodatin

Oliko tästä vinkistä apua sinulle?

Pyrimme jatkuvasti kehittämään verkkokauppaa ja helpottamaan sen käyttöä teille asiakkaille. Tuleeko sinulle mieleen jokin suodatin mikä helpottaisi tuotteiden löytämistä? Otamme mieluusti vastaan myös muita kehitysehdotuksia.

Jos haluat vastaavia ohjeita lisää jätä kommentti alle tai laita meiliä osoitteeseen asiakaspalvelu@kassakirppu.fi. 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti