Mitä Voin Myydä Kässä Kirpussa?

Voit myydä Kässä Kirpun myyntipalvelun avulla kankaita, lankoja, kirjoja ja lehtiä. Mikäli vastaanotamme muita tuotteita kierrätämme ne asianmukaisesti. Emme palauta myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

Kankaat

Kässä Kirppu hyväksyy myyntiin kaikki ehjät ja puhtaat kankaat. Otamme vastaan myös kangaspaloja, mutta lyhimmän sivun tulee olla pituudeltaan vähintään 80cm (resorit saavat olla pienempiä). Mikäli lähetyksesi sisältää pienempiä kankaita on Kässä Kirpulla oikeus lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen tai joissain tapauksissa niistä tehdään myytäviä tilkkupusseja.

Kankaat voivat olla esipestyjä, mutta mahdollisesta pesu/huuhteluaineen tuoksusta olisi hyvä mainita erikseen. Mikäli kankaissa on ummehtunut haju, emme voi ottaa niitä myyntiin.

Kankaat voivat olla peräisin lemmikkieläintaloudesta, mutta niistä tulisi poistaa mahdolliset karvat.

Toivomme, että kankaat toimitettaisiin selkeinä paloina ja ohuet kaistaleet pois leikattuina. Selkeästi leveämmät lipareet voi säästää. Kässä Kirpulla on oikeus leikata kankaita sopiviin mittoihin.

Pidemmät täysleveät kankaat myydään ns. metritavarana (0,5m yksiköinä) ja lyhyemmät yksittäisinä paloina tai palapaketteina.

Käytössä olleet kankaat: Otamme vastaan myös hyväkuntoisia käytössä olleita kankaita kuten verhoja. Ethän kuitenkaan lähetä meille pöytäliinoja, lakanoita, tyynyliinoja tai vaatteista purettuja kankaita.

Langat

Kässä Kirppu hyväksyy myyntiin kaikki puhtaat ja käyttämättömät langat. Ethän lähetä meille purettuja käsitöitä.

Lankakerien ei tarvitse olla täysiä, mutta vyötteet tai langan tarkemmat tiedot olisi tärkeää olla mukana. Mikäli langasta ei ole tarkempia tietoja myymme ne edullisina lankapusseina.

Langat voivat olla peräisin lemmikkieläintaloudesta, mutta niistä tulisi poistaa mahdolliset karvat.

Kirjat ja lehdet

Kässä Kirppu hyväksyy myyntiin kaikki käsityöaiheiset kirjat ja lehdet. Kirjojen ja lehtien tulee olla ehjiä.

Mikäli kirjan tai lehden mukana on ollut alunperin kaavoja tai ohjeita, tulisi ne olla myös mukana.

Kirjojen ja lehtien ei tarvitse välttämättä olla suomenkielisiä, mutta kieli voi vaikuttaa tuotteen myyntiin.