Kässä Kirppu myy -ohjeet

Suuret kiitokset, kun päätit myydä tuotteitasi Kässä Kirpun kautta! Voit lähettää tuotteesi meille viimeistään 14 vuorokauden sisällä – me hoidamme loput!

HUOM! Emme ota vastaan käsityötarvikkeita!

Jos olet tilannut Kässä Kirppu myy - langat ja joustavat, voit lähettää ainoastaan lankoja tai joustavia kankaita paketissasi.

Toimi näin:

 1. Ennen tuotteiden pakkaamista tarkista vielä mitä tuotteita voit lähettää myyntiin: Mitä voin myydä 
 2. Pakkaa puhtaat, hajuttomat, ehjät ja tahrattomat tuotteet mahdollisimman kestävään pakkaukseen. Tarkista, että myös pakkaus on puhdas ja ehjä, ja että se kestää kuljetusta. Sulje pakkaus huolellisesti esimerkiksi pakkausteipillä.
 3. Meitä Kirppulaisia auttaa suuresti, jos liität kankaiden mukaan tietoja kankaan valmistajasta, kuosin nimestä tai materiaaleista.
 4. Voit lähettää tuotteesi tulostamalla sähköpostitse saamasi lähetyslomakkeen ja kiinnittämällä sen lähetettävään pakettiin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Postin HELPOSTI-koodia, jonka sait myös sähköpostitse tilauksen jälkeen.
 5. Muista, että paketista täytyy löytyä sekä lähettäjän että vastaanottajan tiedot. Paketin voi jättää Postin palvelupisteeseen. Muista ottaa talteen kuitti lähetyksestä.

 

Tarkasta vielä nämä asiat ennen lähetystä:

 1. Tarkastathan, että lähetyksesi sisältää korkeintaan 30 tuotetta, jos olet tilannut pienemmän palvelun (10€). Mikäli lähetyksesi sisältää enemmän tuotteita, pidätämme oikeuden vähentää toisen myyntierän kulut myyntituotoista.
 2. Paketti saa olla kooltaan enintään Postin XL-paketin kokoinen (59 x 36 x 60 cm) ja se saa painaa korkeintaan 25 kg.
 3. Huomioithan, että lähetys tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa. Laskenta lähtee käyntiin kun saat sähköpostitse lähetysohjeet.

 

Lähetyksen jälkeen:

 1. Kun olemme vastaanottaneet pakettisi saat meiltä vahvistusviestin sähköpostitse. Sähköpostissa kerrotaan myös arvioitu käsittelyaika.
 2. Tämän jälkeen Kirppulaiset kuvaavat, hinnoittelevat ja lisäävät tuotteet myyntiin puolestasi.
 3. Kun tuotteet ovat valmiita myyntiin saat vielä sähköpostin ja ohjeen myyjäportaaliin kirjautumisesta.

 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kassakirppu.fi

Oheisista linkeistä löytyy vielä muistin virkistykseen käyttöehdot ja hinnasto myyjille.

Käyttöehdot

Hinnasto

 

Kiittäen ja pakettiasi odotellen!